Būtent vitrininiai indai yra naudojami tuomet, kai maisto gamybos procesai persipina su galutiniu patiekalų išnešimu į maisto salę. Vienas puikiausių to pavyzdžių – švediško stalo principas, kuomet tiesiai prieš išalkusio kliento akis į lėkštes dedamas maistas, pilamos sriubos ar pjaustomi didesni kepiniai. Aktualiausio šio maisto patiekimo metodo atributu galime laikyti metalinius dangčius – dangtis, po savimi paslėpdamas gardų maistą, užtikrina patiekalų kokybę ir padeda išlaikyti originalią jų temperatūrą. Savo klientams siūlome įsigyti ir dar vieno tipo dangtį – tai dangtis mikrobangei, kuriuo uždengtas patiekalas šildymo metu nepakeis savo savybių.
Viešbučių restoranams bei kavinėms tiekiant švediško stalo paslaugas taip pat svarbu pasirūpinti tinkama ir patrauklia talpa skysčiams patiekti. Mūsų parduotuvėje jūsų nekantriai laukia stiklinis indas su kraneliu ir stovu skirtas vandeniui ar sultims laikyti ir patiekti, dubuo vaisiams sudėti, čia taip pat rasite minimalistinio dizaino indų sriubai ar biriems produktams, pavyzdžiui, cukrui, druskai ar miltams laikyti, bei daug kitų prekių!
Didžioji dalis mūsų internetinėje parduotuvėje parduodamų vitrininių indų yra iš anksto komplektuojami su sandariai užsidarančiu dangčiu, kuris neleidžia maisto produktams ir patiekalams apdžiūvi. Nepaisant to, daliai indų dangtis net nereikalingas! Štai indas vienams skaniausių patiekalų – lazanijai – kepti niekada nėra naudojamas kartu su dangčiu – gaminant šį patiekalą daug svarbiau naudojami ingredientai bei papildomas pagardinimas žiupsniu meilės ir rūpesčio!