Kepimo skardos, grotelės, formos

Firminiai patiekalai yra kiekvieno viešbučio, restorano ar kavinės sėkmės simboliu – jie padeda svetingumo ir maitinimo sektoriaus verslams pritraukti kiek didesnius klientų srautus nei įprasta. Štai išalkę ir ištroškę vietų lankytojai siekia gauti kuo malonesnį aptarnavimą ir skanauti ypatingus, išskirtinius ir niekur kitur nerandamus patiekalus. Šį reiklių klientų poreikį išpildo ne tik ekologiški maisto produktai, bet ir vietoje gaminami absoliučiai visi meniu siūlomi patiekalai, kuriems pagaminti ir patiekti reikalingi ne ką mažiau išskirtiniai virtuvės įrankiai. Šiuo atveju – tai kepimo skardos, grotelės ir formos – juk net ir pačių paprasčiausių keksiukų su uogomis ar šokoladu neiškepsi keptuvėje, o purių torto sluoksnių kepimui netiks, pavyzdžiui, sriubos gaminime naudojamas gilus puodas! Skaniausiems kepiniams paruošti būtina naudoti specialią įrangą.

Ilgis

  • 53 cm
  • 40 cm

Plotis

  • 30 cm
  • 32 cm

Diametras

  • 22 cm
  • 30 cm
  • 10 cm
  • 24 cm

Tiekėjas

  • Agnelli

Medžiaga

  • Aliuminis

Aukštis

  • 6 cm
  • iki 5 cm

Viryklės tipas

  • Tinka dujinėms ir elektrinėms viryklėms

Gastronominis dydis (GN)

  • GN 1/1 (32,5 x 53 cm)

Numatyta

  • Pavadinimas (A - Ž)
  • Pavadinimas (Ž - A)
  • Kaina (Žema > Aukšta)
  • Kaina (Aukšta > Žema)
Prekės 1 - 16 iš 24

Kepimo forma duonai

    

Viešbučiai, restoranai ir kavinės užsitarnauja gerą savo vardą lepindami savo klientus ne tik tortais ar pyragaičiais, bet ir šviežiai kepta duona, tačiau jai paruošti reikalinga speciali, tik duonai skirta ir jokiems kitiems patiekalams ruošti netinkama stačiakampė kepimo forma. Joje duona iškepama tolygiai, nepridengta, o tik švelniai apskrunda – ji būna tokia, kokią kadaise kepdavo jūsų klientų mamos ir močiutės!


Silikoninės kepimo formos    


Vienomis populiariausių prekių mūsų parduotuvėje neabejotinai yra silikoninės kepimo formos sausainiais bei keksiukams – jose kepami skanėstai išlaiko nepriekaištingą savo formą, viduje yra minkšti, nepridega prie lengvai valomo kepimo formos paviršiaus. Štai skaniausiems tortams kepti mūsų klientai renkasi 16 cm, 18 cm ar 20 cm skersmens apvalias formas su dangčiu – toks kepimo būdas leidžia konditerijos profesionalams džiaugtis tolygiai iškepančiais tortų lakštais! Itin paklausios yra ir vienkartinės popierinės kepimo formos, kurios yra atsparios itin aukštai orkaičių temperatūrai!


Grotelės kepimui    


Jeigu paklaustumėte virtuvės šefų nuomonės, apie mūsų tiekiamus kepimo reikmenis, garantuojame, jog jie pasakytų negalintys nė dienos praleisti be orkaitėms skirtos kokybiškos kepimo skardos – džiaugiamės galėdami jiems pasiūlyti kepimo skardas su jau sukomplektuotomis grotelėmis, kurios nepamainomos siekiant kuo greičiau kepinius atvėsinti iki kambario temperatūros. Leiskite mums prisidėti ir prie jūsų verslo sėkmės – mūsų parduotuvėje jūsų laukia tik profesionaliausi kepimo reikmenys, užtikrinantys pozityvias klientų patirtis ir suteikiantys jiems pačius skaniausius prisiminimus!