Virtuvės priežiūra

Virtuvė – tai viena judriausių ne tik namų, bet ir svetingumo ir maitinimo paslaugas teikiančių verslų vietų: čia virte verda ne tik gyvenimas, bet ir patys skaniausi valgiai. Norint, kad iš restorano ar kavinės klientai neišeitų alkani, jų sotumu rūpinasi didelės profesionalių virtuvės šefų komandos. Profesionalumui derant su kokybe, virtuvėje turi būti užtikrinamas ir aukščiausių maisto ir higienos reikalavimų laikymasis, nuolat palaikoma nepriekaištinga švara ir tvarka. Šios taisyklės galioja tiek virtuvėje plušančiam personalui, tiek ir paviršiams, ant kurių gaminamas maistas, dedamos patiekti ir išnešti į valgymo salę paruoštos lėkštės. Mes suprantame, jog maisto ruošimas kartais gali priminti nemenką suirutę, tad teigiamais jūsų klientų atsiliepimais rūpinamės tiekdami pačias įvairiausias virtuvės priežiūros prekes ir priemones!

Numatyta

  • Pavadinimas (A - Ž)
  • Pavadinimas (Ž - A)
  • Kaina (Žema > Aukšta)
  • Kaina (Aukšta > Žema)
Prekės 1 - 16 iš 160

Paviršių dezinfekantas

    

Viena svarbiausių ir greičiausiai pasibaigiančių priežiūros priemonių, neabejotinai, yra įvairių paviršių dezinfekantas. Dėl pastarosios priežasties savo klientas siūlome vieno apsipirkimo metu pirkti didesnį kiekį, pavyzdžiui, 5 litrus, dezinfekanto – galime pasitikėti mūsų žodžiu, jus nustebins ne tik dezinfekanto valomoji galia, bet ir verslui draugiškai jo kaina. Nepaisant to, jog patogiau pirkti ir sandėliuoti didesnius valomosios priemonės kiekius, tačiau negalima pasakyti to paties apie dezinfekanto naudojimą.


Skysčių dozatoriai

    

Visgi, nėra neišsprendžiamų problemų, tad skatiname mumis pasitikinčias įmones kartu įsigyti ir sklandesnį priemonių naudojimą lemiančius įrenginius. Tušti purškiami buteliukai bei skysčio dozatoriai leis nesunkiai dezinfekuoti ne tik įvairius paviršius, bet ir rankas ar maisto gaminimo įrangą. Kalbant apie tinkamą asmeninę higieną ir rankų švarą, būtina paminėti dozatorius skystam muilui laikyti, kadangi ir ši priemonė viešbučių, restoranų ir kavinių virtuves pasiekia itin didelėse talpose, o reguliuoti muilo naudojimą ir laiku papildyti besibaigiančias atsargas jums padės dozatoriaus laikiklis – tai nepamainomas kiekvienos virtuvės atributas!

    

Restorano virtuvės valymas


Kiekvienoje pramoninėje virtuvėje apstu skirtingomis funkcinėmis savybėmis pasižyminčių paviršių ir įrenginių, tad natūralu, jog jiems tinkamai prižiūrėti reikia naudoti specialias virtuvės valymo priemones. Virtuvės baldų, kriauklės, plytelių ar kitų įrenginių valymas taps sklandesniu ir malonesniu užsiėmimu, jeigu naudosite tik konkrečiai užduočiai skirtą priemonę. Tikime, jog mūsų parduodamas virtuvės valiklis nepaliks abejingų – įsigykite ir išbandykite jau šiandien!